Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julekoncert i Billund

27. november 2019 @ 19:30 - 21:30

Kr. 150,00

Holmens Kirkes Kor og tenoren Jens-Christian Wandt vender tilbage til Billund Kirke den 27. november med et nyt juleprogram.

Koncerten er kommet i stand på foranledning af Gunhild Kirk Johansen og Mogens Johansen.
Entré: 150,- kr. Billetsalg sker ved indgangen eller via Mobilpay med anførsel af “Julekoncert” i tekstfeltet. Kvitteringen herfra fremvises ved indgangen. Mobilpay: 86765.

Programmet er fyldt med julens- og adventstidens smukke salmer og sange og engelske christmas carols. Solistiske indslag, korsang og fællessang bliver præsenteret med anekdoter, historier og tanker om musikken, julen og dens mange traditioner.Det bliver både smukt og stemningsfuld – en dejlig måde at gå december i møde på, musik og ord fra hjerte til hjerte.

Holmens Vokalensemble er tilknyttet Holmens Kirke i København og er af DR blevet kåret til at være Danmarks bedste kirkekor. Udover at synge ved Gudstjenesterne i Holmens Kirke er koret også det nærmeste Danmark kommer et officielt kor. Det synger hvert år ved Folketingets Åbning, Kirkeministerens Julekoncert, den officielle flagdag, Kongehusets højtideligheder – bl.a. Prins Henriks bisættelse, Prins Christians dåb og Dronning Margrethes regentjubilæum. Derudover giver koret hvert år en lang række koncerter i både ind- og udland. Koret består af 10 sangere som alle er professionelle og uddannet ved musikkonservatoriet og som alle har hver deres solistiske karriere. Ved koncerten vil flere af sangeren træde frem med solistiske indslag.

Jens-Christian Wandt er en af Danmarks mest efterspurgte sangere. Han er uddannet på konservatoiret i Hamburg og har sunget forestillinger og koncerter over det meste af verden. I Danmark har han optrådt med alle de danske symfoniorkestre, han har indspillet en række album med danske sange, var solist ved Prins Henriks bisættelse og kunne opleves på den nye operafestival i Herning. Han er manden bag Verdensballetten der hvert år turnére over hele Danmark med internationale kunstnere fra ballettens og operaens verden.

Dirigent ved koncerten er Holmens Organist og Slotsorganist ved Christiansborg Jakob Lorentzen. Han regnes blandt de bedste kirkemusikere i Danmark og fik i 2018 tildelt Frobeinus Fondens Store Pris på 250.000 Kr. – den største pris til en kirkemusiker i Skandinavien. Udover sit virke som 1. organist ved Holmens Kirke er Jakob Lorentzen en efterspurgt koncertorganist. Han er korleder, komponist og tilknyttet som lære ved konservatoriet.

Detaljer

Dato:
27. november 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 150,00

Sted

Billund Kirke

Post a comment