Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FESTKONCERT – VRÅ 150 ÅR

17. august 2021 @ 19:00 - 20:30

I anledning af Vrås 150 års byjubilæum inviterer Vrå Kirke til festkoncert tirsdag den 17. august kl. 19.00 i Lunden.
Medvirkende:
Jens-Christian Wandt, tenorsolist og konferencier
Holmens Vokalensemble
Jakob Lorentzen, dirigent
– Det er med ikke ringe stolthed, at Vrå kirke kan invitere til stort anlagt festkoncert i Lunden. Det er lykkes os at “kapre” Holmens Vokalensemble under ledelse af organist Jakob Lorentzen og med operasanger Jens-Christian Wandt som solist og konferencier, oplyser arrangørerne i Vrå Kirkes regi.

– De kan alle tre levere musik og sang af et internationalt format, som allerede har bjergtaget mange danskere, når de for eksempel har sunget og optrådt ved Nytårsgudstjenesten på DR1, for Kongehuset og ved Folketingets Åbning.

Jens-Christian Wandt er berømt for sit store engagement som operasanger og konferencier – og ikke mindst som initiativtager og ansvarlig for Verdensballetten, som med stor succes har samlet tusindvis af mennesker rundt omkring på Danmarks skønne Herregårde og Slotte – herunder ved Den Tilsandede Kirke i Skagen hver sommer.

– Vi kan love deltagerne i koncerten et festligt program med danske sommersange, salmer og korværker.

– Der vil blive både solistiske indslag, korsang, fællessang, sjove anekdoter, gode grin og sommerglimt i øjet …Snyd ikke dig selv for denne enestående oplevelse, som løfter os op i højt humør og fælles glæde over Vrå by 150-års jubilæum – og som en passende afslutning på et års tid med restriktioner på både vores musikalske og sociale udfoldelsesmuligheder.

Der er fri entré.

Detaljer

Dato:
17. august 2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Lunden
Sdr. Vråvej
Vrå, 9760
+ Google Maps

Post a comment