Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sensommeraften i Strandparken

2. september 2021 @ 19:00 - 20:30

Mens sommersolens stråler stadig rammer trætoppene, og sejlskibe vugger på fjorden, bliver Strandparken i Holbæk fyldt med en skøn musikalsk menu.
Det sker med konceptet ”Sensommeraften i Strandparken”, der finder sted torsdag den 2. september kl. 19. Arrangementet er en fortsættelse den årlige tradition ”Sommeraftener i Strandparken”, og i år afholdes arrangementet i partnerskab med Sparekassen Sjælland-Fyn og Hotel Strandparken.
AFTENENS PROGRAM
Sangerinden Julie Berthelsen medvirker som solist, og der kommer besøg af operasanger og konferencier Jens Christian Wandt samt slotsorganist Jakob Lorenzen fra Christiansborg Slotskirke. Med sig har de Holmens Kantori, som består af 14 professionelle sangere.
Foruden Holmens Kantori medvirker også en strygekvartet fra FøniXensemblet, der er Holbæks ensemble med nogle af landets dygtigste klassiske musikere. Derudover gæster to lokale, dynamiske kor scenen – nemlig Visible Voices samt Loud & Reloaded, og så uddeles årets aktivitetspris. Den går til en person, forening eller institution, som har gjort en særlig indsats inden for idræt-, kultur- eller foreningsområdet.
Det bliver et skønt midsommerprogram med korsang og solistiske indslag bundet sammen på en hyggelig og uhøjtidelig måde. Foruden sangsolisterne vil der traditionen tro også blive mulighed for at synge med på en håndfuld fællessange.
Der er også mulighed for at købe mad og drikke i parken, men publikum kan også selv tage picnic-kurven i hånden og klapstolen under armen og dække op i det fri. Der er frit slag på plænen under den åbne himmel, og arrangementet er gratis, så alle interesserede kan dukke op til en aften i musikken og hyggens tegn.

Detaljer

Dato:
2. september 2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1479264365743599/

Sted

Strandparken Holbæk

Post a comment