Kalender

Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

november 2020
Gratis

Allehelgensaften med Nightingale og Holmens Kantori

3. november @ 19:30 - 20:45
Holmens Kirke, Holmens Kanal 21
København K, 1060 Danmark
+ Google Map
Musik af Heinrich Schütz, Franz Schubert, Johs. Brahms, Edvard Grieg, Rued Langgaard, Carl Nielsen og Arvo Pärt samt læsninger og fællessalmer. Medvirkende:
Nightingale String Quartet (Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, violiner, Marie Louise Broholt Jensen, bratsch, og Louisa Schwab, cello). HOLMENS KANTORI under ledelse af Holmens organist og kantor Jakob Lorentzen. Ved orglet: Morten Bech. Læsninger ved kirkens sognepræst. ——— Fri entré. Dørene åbnes kl. 18.30.
Læs mere »

Julekoncert i Vestervig

23. november @ 19:30 - 21:00
Vestervig Kirke, Klostergade 1
Vestervig, 7770 Danmark
+ Google Map
Sydthy Provsti inviterer til julekoncert i Vestervig kirke. Det er igen operasanger Jens-Christian Wandt og Holmens kantori under ledelse af Jakob Lorentzen, der står for musikken.
Læs mere »

AFLYST pga COVID-19 Julekoncert i Holstebro

24. november @ 19:30 - 21:00
Nørrelandskirken, Døesvej 2
Holstebro,
+ Google Map
JULEKONCERT – KLASSISKE DAGE Julen synges ind med en stemningsfyldt, gammeldags julekoncert med slotsorganist Jakob Lorentzen, fløjtenisten Janne Thomsen, Jens Christian Wandt, tenor, landets fornemste kor, Holmens Vokalensemble med solister, og OrkesterEfterskolens Kor. Traditionen tro med et juleeventyr læst op af en ven af Klassiske Dage.
Læs mere »

Jul i Skagen

25. november @ 19:30 - 21:00
Skagen Kirke, Ved kirken 2
Skagen, Skagen 9990 Danmark
+ Google Map
Onsdag d. 25. november afholdes den traditionsrige Julekoncert i Skagen Kirke med HOLMENS VOKALENSEMBLE & JENS-CHRISTIAN WANDT. Programmet vil naturligvis indeholde julens mest elskede salmer og sange. Korsang, solistiske indslag, og fællessang hvor alle i kirken synger med. Koncerten er for mange blevet en smuk og stemningsfuld tradition på vej ind i december. Medvirkende:
Jens-Christian Wandt, tenor & konferencier
Holmens Kirkes Kor (Holmens Vokalensemble) med solister
Jakob Lorentzen, dirigent & klaver
Rikke Kursch, orgel
m.fl. Oplev lidt af julekoncerten fra 2010 her: https://www.tv2nord.dk/nyheder/08-12-2011/1930/jul-i-skagen-kirke-2?autoplay=1#player
Læs mere »
december 2020
Kr. 150

AFLYST pga COVID-19 Julekoncert i Skt Pauls

3. december @ 18:00 - 19:15
Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads 1
Århus, 8000
+ Google Map
Gå julen i møde med dejlig musik og givende ord. Kom til stemningsfuld og smuk julekoncert i Sankt Pauls med en række af Danmarks smukkeste stemmer. Holmens Vokalensemble og Jens-Christian Wandt synger julen ind i Sankt Pauls Kirke. Sognepræst og forfatter Kathrine Lilleør binder musikken sammen med givende tanker, gode ord og fortællinger om julen og den stemningsfulde højtid. Programmet byder på julens kendte og elskede salmer og sange, solistiske indslag og fællessang hvor alle i kirken synger med. Medvirkende:
Holmens Vokalensemble med solister
Jens-Christian Wandt, tenor
Jakob Lorentzen, pianist og musikalsk ledelse
Kathrine Lilleør binder koncerten sammen. Billetsalg: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/84459
Læs mere »

De 9 læsninger

13. december @ 17:00 - 18:00
Holmens Kirke, Holmens Kanal 21
København K, 1060 Danmark
+ Google Map
Adventsandagt efter engelsk forbillede med læsninger og musik. Medvirkende: Holmens Vokalensemble samt kirkens præster
Læs mere »
januar 2021

En forsvunden mands dagbog

2. januar 2021 @ 15:00 - 16:00
Nordfalsters Koncerthus, NØRRE ALSLEV LANGGADE 68
NØRRE ALSLEV, 4840
+ Google Map
Elfenbenstaarnet inviterer til en koncertant opførelse af den tjekkiske komponist Leos Janáceks ‘Zápisník zmiezelého’ (på dansk: ’En forsvunden mands dagbog’). ‘En forsvunden mands dagbog’ er et originalt og egensindigt værk, der kortlægger og beskriver følelsesstorme, mens de opleves og inviterer os til at udforske vores egen skaberkraft og vores stærkeste, mest skjulte følelser. Det 100 år gamle værk er en monstrøsitet af en liedcyklus. Den vil for meget, er for stor til sig selv. Lidt inde i handlingen bliver tenoren afbrudt af en sigøjnerpige og gudhjælpemig også et trestemmigt kor. The point of no return er en soloklaver-sats med tilnavnet ‘intermezzo erotico’, og så, pludselig, er vi tilbage i den stramme form: en tenor, der haster mod sin egen undergang, drevet af et heftigt og meddigtende klaver. I Janáceks hænder bliver tekstens naive, rimede strofer til eksplosivt, emotionelt materiale, og der stilles ekstreme krav til sangere og pianists følelsesbarometer. Det er en fortælling om det at være menneske på godt og ondt, og det taler direkte og uden omsvøb til os i dag.
 
Værket er kort og ufatteligt intenst. Inden opførelsen introducerer Julie Andkjær Olsen og fortæller om tilblivelsen og musikken. Værket er sjældent spillet i Danmark, måske pga. af sprogbarrieren. Vi opfører det på dansk i Stig Fogh Andersens oversættelse.
 
Medvirkende:
Magnus Vigilius, tenor
Jasia Julia Nielsen, mezzo-sopran
Julie Andkjær Olsen, klaver
Monica Nørgård Stevns, Trine Bastrup Møller og Katrine Gether, tre kvindestemmer

Læs mere »
juli 2021

Sommerkoncert

16. juli 2021 @ 21:30 - 23:00
Chiesa di San Giorgio Martire, Piazza San Giorgio 2
Porto san Giorgio FM, Fermo 63017 Italy
+ Google Map
Værker af Mozart, Frumerie, Bach, Boelmann og Gade. Monica Nørgård Stevns – sopran
Jakob Lorentzen – orgel
Læs mere »
+ Eksportér Listet Begivenheder