Kalender

Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

november 2019

Julekoncert i Vestervig

25. november @ 19:30 - 20:45
Vestervig Kirke, Klostergade 1
Vestervig, 7770 Danmark
+ Google Map
Sydthy Provsti inviterer til julekoncert i Vestervig kirke. Det er igen operasanger Jens-Christian Wandt og Holmens kantori under ledelse af Jakob Lorentzen, der står for musikken. Sidste år skrev Thylands avis:
Læs mere »
Kr. 100 - Kr. 175

Julekoncert i Holstebro

26. november @ 19:30 - 20:45
Nørrelandskirken, Døesvej 2
Holstebro,
+ Google Map
JULEKONCERT – KLASSISKE DAGE Julen synges ind med en stemningsfyldt, gammeldags julekoncert med slotsorganist Jakob Lorentzen, fløjtenisten Janne Thomsen, Jens Christian Wandt, tenor, landets fornemste kor, Holmens Vokalensemble med solister, og OrkesterEfterskolens Kor. Traditionen tro med et juleeventyr læst op af en ven af Klassiske Dage.
Læs mere »
Kr. 150,00

Julekoncert i Billund

27. november @ 19:30 - 21:30
Billund Kirke,
Holmens Kirkes Kor og tenoren Jens-Christian Wandt vender tilbage til Billund Kirke den 27. november med et nyt juleprogram. Koncerten er kommet i stand på foranledning af Gunhild Kirk Johansen og Mogens Johansen.
Entré: 150,- kr. Billetsalg sker ved indgangen eller via Mobilpay med anførsel af “Julekoncert” i tekstfeltet. Kvitteringen herfra fremvises ved indgangen. Mobilpay: 86765. Programmet er fyldt med julens- og adventstidens smukke salmer og sange og engelske christmas carols. Solistiske indslag, korsang og fællessang bliver præsenteret med anekdoter, historier og tanker om musikken, julen og dens mange traditioner.Det bliver både smukt og stemningsfuld – en dejlig måde at gå december i møde på, musik og ord fra hjerte til hjerte. Holmens Vokalensemble er tilknyttet Holmens Kirke i København og er af DR blevet kåret til at være Danmarks bedste kirkekor. Udover at synge ved Gudstjenesterne i Holmens Kirke er koret også det nærmeste Danmark kommer et officielt kor. Det synger hvert år ved Folketingets Åbning, Kirkeministerens Julekoncert, den officielle flagdag, Kongehusets højtideligheder – bl.a. Prins Henriks bisættelse, Prins Christians dåb og Dronning Margrethes regentjubilæum. Derudover giver koret hvert år en lang række koncerter i både ind- og udland. Koret består af 10 sangere som alle er professionelle og uddannet ved musikkonservatoriet og som alle har hver deres solistiske karriere. Ved koncerten vil flere af sangeren træde frem med solistiske indslag. Jens-Christian Wandt er en af Danmarks mest efterspurgte sangere. Han er uddannet på konservatoiret i Hamburg og har sunget forestillinger og koncerter over det meste af verden. I Danmark har han optrådt med alle de danske symfoniorkestre, han har indspillet en række album med danske sange, var solist ved Prins Henriks bisættelse og kunne opleves på den nye operafestival i Herning. Han er manden bag Verdensballetten der hvert år turnére over hele Danmark med internationale kunstnere fra ballettens og operaens verden. Dirigent ved koncerten er Holmens Organist og Slotsorganist ved Christiansborg Jakob Lorentzen. Han regnes blandt de bedste kirkemusikere i Danmark og fik i 2018 tildelt Frobeinus Fondens Store Pris på 250.000 Kr. – den største pris til en kirkemusiker i Skandinavien. Udover sit virke som 1. organist ved Holmens Kirke er Jakob Lorentzen en efterspurgt koncertorganist. Han er korleder, komponist og tilknyttet som lære ved konservatoriet.
Læs mere »
Kr. 235,00

Jul i Skagen

28. november @ 19:30 - 21:00
Skagen Kirke, Ved kirken 2
Skagen, Skagen 9990 Danmark
+ Google Map
Torsdag d. 28. november afholdes den traditionsrige Julekoncert i Skagen Kirke med HOLMENS VOKALENSEMBLE & JENS-CHRISTIAN WANDT. Programmet vil naturligvis indeholde julens mest elskede salmer og sange. Korsang, solistiske indslag, og fællessang hvor alle i kirken synger med. Koncerten er for mange blevet en smuk og stemningsfuld tradition på vej ind i december. Medvirkende:
Jens-Christian Wandt, tenor & konferencier
Holmens Kirkes Kor (Holmens Vokalensemble) med solister
Jakob Lorentzen, dirigent & klaver
Rikke Kursch, orgel
m.fl. Oplev lidt af julekoncerten fra 2010 her: https://www.tv2nord.dk/nyheder/08-12-2011/1930/jul-i-skagen-kirke-2?autoplay=1#player Billetter á kr. 235,- købes ved personlig henvendelse på Skagen Turistbureau eller på www.skagenbilletten.dk 

Læs mere »
december 2019

Kirkeministerens Julekoncert

4. december @ 16:30 - 17:45
Holmens Kirke, Holmens Kanal 21
København K, 1060 Danmark
+ Google Map
Traditionen tro indbyder kirkeministeren regeringen, medlemmer af folketinget, presselogen og andre interesserede til julekoncert i Holmens Kirke. I år er det kirkens eget kor “Holmens Kantori” der sammen med Det Kgl. danske Musikkonservatoriums Basun-ensemble fremfører advents- og julemusik fra Danmark, Sverige og England
– og så synger vi alle med på fællessalmerne valgt af kirkeminister Joy Mogensen: Den yndigste rose er funden, Julen har bragt velsignet bud og Nu tændes tusind julelys. Jens-Christian Wandt fortæller om musikken. Der er fri entré og alle er velkomne.
Læs mere »
+ Eksportér Listet Begivenheder